dreamcatcher och moscow zero

Ska ta och kika på dom fimerna nu, sällskapet är Jimmy och Cia just nu. Hanna kommer hit snart igen, ska bli skönt. Vi har pratat lite om att jag och Cia ska gymma tillsammans fram till sommaren, sen är nog Kuru på. Hoppas det iallafall. Längtar tills jag kommer till ett främmande land fullt med massa snygga mörka människor! Puss på dom, verkligen! Men nu ska vi dra igång filmen. Skriver kanske senare.

my angel

Du får mitt att spegla mitt eget liv, tveka på min princip att aldrig ge någon min tillit. Mun mot mun gav hoppet om kärlek, ber på rutin att vi är och förblir. Du visade mig hopp när glöden slockna, du tog min hand när döden locka som mest. När varje andetag känns som det sista, när döden viskar ens namn så finns du där. Du bar mig bort från skuggornas dal tillbaka till livet och ger mig en anledning till att vara där jag är.

Jag har ingen större rädsla än att förlora dig, och det känns som att det är det jag gör.


redan trött på detta

Har redan tröttnat på att försöka fixa till skiten. Har endast gjort lite orginalsaker och det får räcka för tillfället. Jag är inte så duktig på detta som vissa av mina vänner är. Förstår inte hur dom kan förstå alla koder? Jag får nästan ont i huvudet. Josefin var här ett tag och höll mig sällskap idag iallafall, medans Hanna sov. Som hon väldigt ofta gör om jag får säga vad jag tycker. Så vi låg här, kollade på mtv och lyssnade på musik. Har varit en ganska känslig dag, efter en jobbig gårdag. Men livet går vidare, måste se framåt nu.

ny blogg och ny start

Bestämde mig nyss för att jag göra en ny blogg, och kanske vara mer seriös med den här. Kommer inte skriva varje dag, men vissa dagar så skriver jag nog extra mycket. Det kommer bero helt på vilket humör jag har och vad jag har att skriva. Ska försöka mig på en snygg design, ska börja lite smått nu. Så skriver jag mera senare.


RSS 2.0